مقام آمریکایی احتمال مداخله نظامی در ونزوئلا را رد کرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

مقام آمریکایی احتمال مداخله نظامی در ونزوئلا را رد کرد

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا با رد احتمال مداخله نظامی در این کشور ابراز امیدواری کرد که حکومت «نیکلاس مادورو» مسالمت‌آمیز به پایان برسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 02
کد خبر: ۵۷۷۶
به گزارش راهبرد معاصر ، «الیوت آبرامز» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ونزوئلا، احتمال هرگونه دخالت نظامی در این کشور را رد کرد.

آبرامز شامگاه جمعه طی کنفرانس مطبوعاتی در مقر وزارت خارجه آمریکا در واکنش به صحبت‌های «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه درباره طرح واشنگتن برای مداخله نظامی در ونزوئلا گفت: «گمان نمی‌کنم که او واقعا باور داشته باشد که ما می‌خواهیم آن کار (مداخله نظامی) را انجام دهیم. همه گزینه‌ها روی میز است اما تمایل داریم فعلا از گزینه‌های اقتصادی و دیپلماتیک و دیگر اقدامات مناسب استفاده کنیم».

به نوشته وبگاه شبکه «راشاتودی» وی در پاسخ به خبرنگار «آسوشیتدپرس» ضمن طفره رفتن از اظهار نظر درباره اینکه کودتای «خوان گوایدو» رو به میرایی گذاشته و مؤثر نیست، توضیح داد: «دیکتاتوری‌ها به پایان می‌رسند. بعضی از آنها عمر بسیار طولانی خواهند داشت و بعضی دیگر کوتاه. دیکتاتوری ونزوئلا هم به پایان می‌رسد. امیدواریم سریع و مسالمت‌آمیز به پایان برسد».

آبرامز با هشدار به ونزوئلا درباره عواقب جدی هرگونه آسیب زدن به گوایدو پس از بازگشت به کاراکاس، پیکان انتقاد را به سمت روسیه و چین گرفت که مانع تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل برای برکناری «نیکلاس مادورو» از ریاست‌جمهوری ونزوئلا و برگزاری انتخابات جدید شدند.

از حدود یک ماه قبل در ونزوئلا، گوایدو که ریاست مجمع ملی این کشور را برعهده داشت، با حمایت‌های آمریکا ضمن به‌راه انداختن آشوب‌ها و اعتراضاتی علیه دولت مادورو، خود را رئیس‌جمهور موقت این کشور خواند و سعی داشت علیه دولت قانونی ونزوئلا کودتا کند.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده